Niets is mooier dan de bezieling te zien bij onze sprekers, partners en alle aanwezigen. #VISIONBE blijft nazinderen.

Tijdens dit event in het prachtig decor van La Brugeoise hebben we de vensters open gezet naar de kansen die het nieuwe eenvoud ons biedt. Moderator en trendwatcher Hans Steenbergen nam ons mee op wereldreis boordevol inspiratie.

Ruw, lelijk & impulsief

Met Tom Palmaerts en Peter Hernou maakten we kennis met het ruwe, het lelijke en het impulsieve. Ondernemers zoals Le Chateau Simple, Bia Mara en Poule & Poulette hielpen ons de tekenen van eenvoud te verstaan en toe te passen. Jef Staes en Mathieu Weggeman zetten hun visie neer over de consequenties dat dit heeft voor bestaande foodservicebedrijven. Herman Konings riep onze wereld van Food & Hospitality op om antwoord te bieden op de heersende FUD. En we genoten van de nieuwe creaties van Kobe Desramaults en Nel Schellekens en welke mogelijkheden dit voor ons biedt. Doorheen de dag konden we onze kennis delen en vermenigvuldigen doorheen de KISS boulevard van de partners

Bezieling alom

Kortom, het was een onvergetelijke vierde editie. Niets is mooier dan de bezieling te zien bij onze sprekers, partners en alle aanwezige gasten. Wij bedanken alle aanwezigen voor hun komst, hun energie en de inspiratie die gedeeld is. Om de inspiratie niet meteen te laten vervliegen hebben wij alvast wat foto’s geselecteerd. Geniet na met deze beelden!

BEKIJK ALLE FOTO'S HIER