Een nieuw slagersras geeft de supermarkten het nakijken. Maak kennis met de Boutique Butcher.

Wereldwijd verschijnt er een nieuw slagersras op het toneel: de Boutique Butcher. Vernieuwende ondernemers die het oude ambacht in ere herstellen. Met onnavolgbare kwaliteit geven ze de supermarkten het nakijken. Vlees hangt trots in de etalage en de chef en de slager kunnen alles vertellen over de herkomst.

Concepten voor de vleesfanaat

Zo kunnen vleesliefhebbers uit Londen bij Barbecoa terecht voor het beste vlees dat Groot Brittannië te bieden heeft, opent Belgische vlees-sommelier Hendrik Dierendonck dit jaar een tasting room en demonstratieruimte voor de vleesfanaat en kun je bij Olympic Provisions in Portland lid worden van de ‘Salami of the month club’.

In de nieuwe Het wordt een rot jaar-editie lichten we zeven innovatieve concepten uit die de authentieke slager weer op een podium plaatsen. Meat you there!