Klik je veiligheidsgordel vast en slaap in een vliegtuig appartement.@KLM@Airbnb

Een nacht in een vliegtuig doorbrengen was altijd al mogelijk op lange-afstandsvluchten. Maar een echt verblijf in een vliegtuig doorbrengen is net iets meer ongewoon. KLM heeft  tijdelijk een volledig vliegtuig omgekleed in een prettige en gezellige appartement die op Airbnb beschikbaar is. Na 3675 vluchten rond de wereld, zet dit afgedankte vliegtuig zichzelf vast in de buurt van Schiphol in Amsterdam. Dit appartement van 366m² bevat een grote woonkamer, een master bedroom, twee kinderbedjes, twee keukens en acht kleine badkamers. Met zijn 116 vensters biedt deze plek heel veel licht en de prachtige cockpit geef je een mooi panorama uitzicht. Het appartement is ook uitgerust met wifi of homecinema.

Uitzonderlijk prijs voor uitzonderlijke ervaring

Deze pop-up appartement is beschikbaar voor 3 nachten van 28 tot 30 november en bedraagt nul euro. Mensen moeten deze overnachtingen winnen door een kleine tekst van maximaal 100 woorden aan de ‘verhuurder KLM’ te sturen. Daarin moeten ze toelichten waarom ze dit verblijf verdienen, hun motivatie en hun belangstellingen, waarna de vluchtvaartmaatschappij 3 winnaars kiest. 

KLM heeft  een goede manier gevonden om aan een vliegtuig een tweede leven te geven en de klanten te verleiden met een exclusieve aanbood.