Culinaire nieuwigheid tussen bakkerij en street-food @thebunnychow.

Na het succes in Boxpark, Shoreditch en hun foodtruck in Brixton, heeft Bunnychow zijn eerste vaste rstaurant geopend in Londen. De Bunnychow is een typisch gerecht van Durban, Zuid-Afrika, uitgevonden door de Indiase gemeenschap in de jaren '40. Oorspronkelijk is het een brood, waarvan de kruim naar de randen wordt platgedrukt zodat er een holte ontstaat en die dan met een curry wordt gevuld. Vandaag worden deze broodjes gevuld met verschillende bereidingen en sauzen.

De klant kiest zijn brood en vervolgens de garnituur: Italiaans, Amerikaans en Indiaas, inspiratie genoeg. Dit nieuwigheid in de fast catering is een typisch voorbeeld van 'luxe convenience', dat een simpel broodje combineert met exclusieve ingrediënten en smaken.

De kaart heeft onder andere een van de favoriete 'signature dish' uit de food truck, de 'Monkey Gland Bunny' vol met lekkere gehaktballetjes. Verder zijn er ook enkele nieuwigheden. Kijk uit voor de 'Ginger Chicken Bunny' met gesmoorde kip in een Aziatisch geïnspireerde gember en caramelsaus en de 'Boston Beans Bunny' bereid met gebakken bonen, verse spinazie en warm gerookte kaas. Er is ook de nieuwe en exclusieve bunny: deze superslanke varianten hebben warme vullingen waaronder een Zuid-Afrikaanse gekruide 'Bobotie Burger' met alles erop en eraan. 

Zijn succes dankt hij aan Boxpark, een pop-up foodretail concept, gemaakt van containers. Jonge ondernemers kunnen er tot 2016 voor een zeer lage investering hun concept aan de man brengen. Dit geeft hen de mogelijkheid om zich te verbeteren en om de nodige centjes te sparen om daarna een vaste stek te openen in de stad, wat dus nu gebeurt.