Hoe creëer je het perfecte dessert? Sweet Inspirations helpt professionele om deze vraag te beantwoorden op #HorecaExpo

Er wordt veel aandacht geschonken aan een goede match tussen drank en spijs. Helaas is dit vaak niet het geval voor de dessert, toch een heel belangrijke afsluiter van de maaltijd dat een groot impact heeft op de totaalbeleving voor de gast. Op Horeca Expo wordt het concept ‘Sweet Inspirations’ voorgesteld aan het professioneel publiek. Het idee van bedenkers R&D Food revolution Viva Sara en Didess is om de professional vandaag te inspireren om met kwalitatieve producten in enkele simpele stappen een creatief dessert te toveren, mét een heerlijke koffie erbij. Voor hun campagne deden ze beroep op fotograaf Frank Croes. Food Inspiration legde het creatieproces op beeld vast.

Bekijk hier een selectie van deze foto's en de making of in video in onze  Machines en Gereedschap Editie.