VISION 2015 vindt plaats op 26 januari in het prachtige gebouw van La Brugeoise. Boek nu je ticket!

Het thema voor deze editie is KISS

Oftewel ‘keep it stupid simple'. Er is in de Belgische markt een grote zoektocht naar vereenvoudiging. Van ondernemers wordt verwacht dat ze creatief en vernieuwend voor de dag komen. Tegelijkertijd zoeken ze naar oplossingen voor de alsmaar stijgende kosten. Dit creëert een spanningsveld. Samen met onze Partners willen we dit spanningsveld invullen met inspiratie, informatie en inzichten.

Zorg dat je er bent!

Kom op maandag 26 januari naar VISION2015 in La Brugeoise en laat je inspireren. Zoals ieder jaar staat een inspirerende line-up op het podium. Een mix van jonge entrepreneurs, chefs, trendwatchers en motivators die het thema kleur geven door multimediale presentaties en smakelijke proeverijen. Om voor wat spanning te zorgen, houden we nog even de namen geheim. Bezoek zeker regelmatig onze website want daar onthullen we komende weken beetje bij beetje het programma en de sprekers.

Bestel hier je tickets.

En bekijk de aftermovie van vorig jaar:

Aftermovie Vision 2014 from Food Inspiration on Vimeo.