Eten in een slagerij tussenwinkelende klanten

In Parijs bestaat een kwalitatieve slagerij die tegelijkertijd een fastfood is, Persillé. Mensen kunnen daar hun boodschappen doen. Maar ze kunnen ook hun stukjes vleeswaren kiezen die rechtstreeks in de keuken is bereid om het dan in de slagerij te eten. Daardoor kiezen mensen wat ze willen eten. Op de kaart staan er burgers maar ook meer recepten zoals rundstartaar met munt en koriander of een lapje van lam met curry saus.
Voor diegenen die liever zelf koken, krijg je ook ideeën om je recept thuis klaar te maken. De kracht van deze jonge onderneming is hun dubbele aanbod: ter plaats eten of ingrediënten meenemen.

Het voegt een kwalitatieve kant toe aan het gewone fastfood concept. Maar ook vrijheid aan klanten doordat ze hun eten kunnen kiezen.