Innovatief, puur en met een tikkeltje rock n roll. Jonge Chefs verklaren hun onstuimige liefde voor de Vlaamse gastronomie.

Hoe ziet de keuken van morgen er uit? Welke smaken gaan we in onze gerechten terugvinden? Om het te weten  moet je  de keuken en de kenmerken ontdekken van deze 60  getalenteerde chefs geselecteerd door  Toerisme Vlaanderen. De keuken van deze jonge topchefs weerspiegelt de Vlaamse gastronomie van morgen. Ieder op zijn eigen manier en met hun persoonlijke touch. Ze promoten  de culinaire erfenis van Vlaanderen door het gebruik  van verse streekproducten en het toevoegen van hun jonge en frisse creativiteit. Het is  met een bezielende en innovatieve keuken dat ze  de rijkdom van culinair Vlaanderen aantonen. Ontdek met deze selectie de culinaire trends van morgen en ook de leveranciers van deze talentvolle chefs.

 

Fotografie: Michael Dehaspe