Dit varkentje zullen we wel eens even wassen. Power to the pork bij PORK, boig per tu!

Een restaurant concept volledig gewijd aan het varken. Bij PORK, boig per tu! nemen ze de beestjes wel heel serieus. Het concept is weldoordacht, ze werken alleen met duurzame varkens die grootgebracht zijn op hun eigen boerderij.

Nose-to-tail
PORK, boig per tu! volgt het nose-to-tail principe. Ieder deel van het varken wordt gebruikt wanneer de koks de dieren bereiden in de hout gestookte klei-oven. Op het menu zijn wat ongewone gerechten te vinden zoals varkenspoot, gebakken kin en zelfs een hele varkenskop. Nieuwsgierig naar nieuwe smaken? Dan mag je dit restaurant, eigendom van de Sagardi Group, niet missen.

4x W
Wie: PORK, Boig per tu!
Wat: Restaurant
Waar: Carrer del Consolat de Mar, 15
Website: www.porkboigpertu.com
 
-----
De Cityguides van Shoot my Food brengen de wereld van eten, drinken en slapen letterlijk tot aan je voeten. De expertise, het internationale netwerk en jarenlange ervaring in trendwatching van Shoot my Food maken van deze Cityguide een absolute 'must have'. Bestel hem hier
-----