Druk van vroeg tot laat! Dat is bakkerij Princi in Londen. Verse producten, goede service en zeker de moeite waard.

Princi is één van de zaken die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan Londen. Deze bakker is een groot succes en een van de weinige zaken waar het ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat druk is.

Het concept is een aantal geleden komen overwaaien vanuit Milaan. Verse producten in combinatie met vriendelijk personeel en een snelle, persoonlijke benadering maakten Princi ook in Londen onmiddellijk favoriet. Je kunt er terecht voor een breed assortiment aan hartig en zoet gebak, om mee te nemen, of ter plekke op te eten. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en het interieur is uitnodigend. Princi is één van onze favoriete plekken in Londen!

4x W
Wie: Princi
Wat: Bakery & Treats
Waar: 135 Wardour Street
Website: www.princi.com