Win nu kaarten voor foodfestival Food Unplugged op 12 juli. #myfoodunplugged

Deel jouw beste, leukste of meest bijzondere foto of quote van ‘onversterkt’ eten via Twitter of Instagram met de hashtag #myfoodunplugged en win twee kaarten voor ons foodfestival.

Eerlijk eten is bij uitstek geschikt om te delen en de verhalen over eerlijk eten wachten erop om gedeeld te worden. Met Food Unplugged zetten we de schijnwerpers op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten, zonder onnodige toevoegingen, van boeren en kleine onafhankelijke cateraars die de integriteit van het product respecteren. Onversterkt ook door marketing omdat de kleine producenten de middelen niet hebben om via reclame hun product onder de aandacht te brengen. Dus helpen we ze een beetje.

Wat kun je winnen?

Elke week tot 12 juli maak je kans op twee kaarten voor ons foodfestival Food Unplugged. De winnaar wordt elke maandag bekendgemaakt. 

Foodfestival Food Unplugged

From farm to table, van grond tot mond. Food Unplugged, op 12 juli op het kazerneterrein Ede, is het eerste foodfestival in Nederland waar je per fiets een aantal speciaalboeren bezoekt; je ruikt, voelt en proeft wat de herkomst is; en je ingrediënten koopt die je ’s avonds deelt met foodies in het buitenrestaurant.

Spelregels

- De winnaar wordt wekelijks gekozen uit alle berichten op Twitter en Instagram van die week met de hashtag #myfoodunplugged.

- Je mag met zoveel berichten meedoen als je wilt.

- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd :-)

- De Chief Pioneers Officer Anna is de jury. Je kunt haar bereiken via @dewitanna op Twitter.