Kom naar Food Unplugged! Het eerste foodfestival met onversterkt eten: eerlijk eten van boeren en kleine cateraars.

From farm to table, van grond tot mond. Food Unplugged is het eerste foodfestival in Nederland waar je per fiets een aantal speciaalboeren bezoekt; je ruikt, voelt en proeft wat de herkomst is; en je ingrediënten koopt die je ’s avonds deelt met foodies in het buitenrestaurant.

Eerlijk eten
De eerste editie heeft als start- en eindpunt het kazerneterrein in Ede. Food Unplugged zal een jaarlijks terugkerend foodfestival worden dat de schijnwerpers zet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke cateraars. Ze hebben niet de middelen om via reclame en marketing hun product onder de aandacht te brengen. Dus doen we het zo!

Kaarten voor Food Unplugged kosten 45 euro. Wees er snel bij, want op = op.

Bestel hier je kaarten!