Een boek om letterlijk te verbranden. De barbecuebijbel slijpt je messen, zout je vlees en turns up the heat.

Don’t judge a book by it’s cover; dat bewijst ‘The Bible of Barbecue’. Wie zich de kneepjes van het barbecueën eigen wil maken, kan zijn heil zoeken in deze bijbel. Iedere pagina kan - letterlijk - gebruikt worden om de perfecte barbecue te organiseren.

Bruikbare pagina's
De barbecuebijbel is ontworpen door designbureau JWT Brasil in opdracht van Tramontina, leverancier van keukenbenodigdheden. Het boek is opgedeeld in hoofdstukken die de lezer begeleiden door het proces van het barbecueën. Zo bevat het boek een pagina waarmee je je mes kunt slijpen, een pagina compleet bestaande uit zout om het vlees te zouten, een pagina gemaakt van kolen en een brandbare pagina om het vuur aan te maken.  

Helaas zijn er slecht een paar exemplaren van het boek geproduceerd, exclusief voor een aantal meesterchefs.