London baby op zijn Aziatisch. We doken letterlijk Azië in en bezochten @EastStreetEats

Een reis naar Zuid-Oost Azië is nooit echt volledig zonder een bezoek aan de kleurrijke sfeervolle streetfoodstalletjes. Hoe haal je deze typische ‘experience’ naar Londen, waar het vaker regent? De bedenkers van East Street vonden de oplossing door het concept binnenshuis te brengen. Food Inspiration ging op bezoek en dook letterlijk Azië in.

Cityguide Londen XXL
Met East Street geven we je slechts één vinger van alle concepten die ‘Food Capital’ Londen rijk is. Wil je de hele hand? Met Shoot My Food, hebben we een update voor je gemaakt, praktisch verdeeld in segmenten en over de verschillende gebieden van Londen. Met 'alltime classics’, concepten die er al eeuwen te vinden zijn, en tal van hedendaagse adressen. De Cityguides van Shoot my Food brengen de wereld van eten, drinken en slapen letterlijk tot aan je voeten. Bestel de Cityguide Londen XXL hier!

Lees het hele artikel in de Food Tourism-editie.

East Street London from Food Inspiration on Vimeo.