Belgocatering: een gastronomische cateringbedrijf waar de chefs stages en opleidingen volgen in sterrenrestaurants!

Belgocatering is een gastronomisch cateringbedrijf. Chefs volgen stages en opleidingen in twee- en driesterrenrestaurants. Prachtige producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers, een sfeervol ingerichte keuken en een eigen GaultMillau-competitie garanderen een exclusieve topcatering.

Rechtstreeks van de boer
Belgocatering onderscheidt zich door hun eigenzinnige aankooppolitiek van voeding, dé basis van elk kwaliteitsgerecht. Ze kopen rechtstreeks aan bij boeren en bepalen de teeltwijze. Ze zijn betrokken bij het hele teeltproces, kiezen de te kweken rassen en zorgen voor kwaliteitsgaranties. Door hun rechtstreekse contacten met de boeren, schakelen ze veel dure tussenhandel uit. Alleen zo kan je in een bedrijfskeuken vijf of zes euro rekenen voor een maaltijd én de kwaliteit garanderen. Dat is het verschil.

Wil je meer weten over dit cateringbedrijf? Lees dan het artikel in ons magazine en bekijk de video: