How to wow? Het creëren van wow-momenten is een belangrijk aspect van de guest journey. Lees er hier alles over!

Touchpoints; momenten in de reis van de gast die er echt toe doen. Die ze zich na lange tijd nog herinneren. Onderzoek wijst uit dat smaak het zwakste zintuig is, daarom kun je er niet op bouwen dat alleen goed eten voor een onuitwisbare indruk zorgt.

Onderweg
Bij Ultraviolet in Shangai begint het avontuur al in de auto. Na het online reserveren, is het eerstvolgende contactmoment wanneer de gasten worden opgehaald in een geblindeerde wagen en afreizen naar het restaurant op een geheime locatie. Eenmaal aangekomen, wordt de immersieve beleving voortgezet.

Betalen
Je kunt de rekening verstoppen onder een bedje van pepermuntjes, maar van het betalen kun je ook een beleving maken. Bij Bull & Bear in Chicago bijvoorbeeld bewegen de prijzen op de cocktailkaart mee met de koersstijgingen en dalingen van Facebook. En bij Soul Kitchen, het restaurant van Jon Bon Jovi in New York, staan er geen prijzen op de kaart, maar mogen gasten zelf weten hoeveel ze willen betalen. 

Bekijk andere concepten die van de touchpoints een écht 'wow' moment creëren in ons magazine.