In 60 seconden vertelt @presentplus het verhaal van wonderlijke individuen. Dit is chef Jonathan @Karpathios.

In beeldschone visuele portretten van zestig seconden vertellen wonderlijke ondernemers, opmerkelijke muzikanten en ongekende ontwerpers hun persoonlijke verhaal. De makers van deze zestig seconden durende documentaires - innovatiestudio Present Plus - weten dat tijd kostbaar is en willen zelfs de meest drukke mensen deze waardevolle verhalen niet onthouden.

Missie van een chef
Na de geboorte van zijn zoon maakte Jonathan Karpathios het in 2007 zijn doel om verantwoordelijk te gaan koken in zijn restaurant Vork & Mes. Verder vindt Jonathan dat kinderen de toekomst hebben en wil hij ze daarom verantwoordelijk leren omgaan met eten. Dit doet hij onder meer door met kinderen op zoek te gaan naar de herkomst van het eten dat zij eten in KRO's Kookschool. Bekijk hieronder het verhaal van chef Jonathan.