Nick Bril en zijn @thejaneantwerp op #Vision2014! Kom jij ook de 27ste? Er zijn nog toegangskaarten!

In het kader van Vision 2014 op 27 januari zetten we aantal sprekers alvast in de kijker. Een voorproefje, een eerste indruk, een tipje van de sluier. Tijdens Vision zal Nick Bril zijn verhaal delen en gegarandeerd spreken over zijn nieuwe liefde: The Jane.

Nick Bril
Nick: ‘Mensen prikkelen en verbazen met iets nieuws, daar is het mij om te doen.’ Bekend als sous-chef en rechterhand van Sergio Herman tijdens de hoogtijdagen van Oud Sluis, gaat hij dit voorjaar voor de titel chef-kok van The Jane in Antwerpen. Het restaurant dat hij samen met Sergio Herman op poten zette en dat nu in de stijgers staat. Een plek waar vooral muziek als nieuw soort entertainment de sfeer van The Jane zal beinvloeden. New Balls, die heeft hij wel.

Vision 2014
Er zijn nog een aantal toegangskaarten beschikbaar voor Vision 2014 op 27 januari, bestel ze hier.
Wil je alvast meer te weten komen over Nick Bril: New Kid in Town? Lees er meer over in onze Venuez Editie!

Trailer vision 2014: