Klassieke cocktails staan bij deze cocktailbars hoog in het vaandel @Stadgent @Stadantwerpen

Hoewel cocktailbars in België pas een trend zijn van de laatste jaren, kunnen Jigger’s, Old Fashioned & Josephine’s een voortreffelijke drankenkaart voorleggen. Olivier Jacobs (Jigger’s), Steve Okhuysen (Old Fashioned) & Kristof Burm (Josephine’s) focussen liever op vijf classic cocktails dan dat ze zich verliezen in een onoverzichtelijke kaart waarin kwantiteit boven kwaliteit primeert. Met resultaat; de ingrediënten van de voorgestelde cocktails zijn naast gemakkelijk verkrijgbaar, schappelijk in prijs. Bovendien zitten de smaken goed, en ziet de cocktail er fantastisch uit. 

Lees meer over de bijzondere - maar toch klassieke - cocktails van deze bars in de Venuez Edition en bekijk de video's.

Josephine's

Food Inspiration Cocktail List: Josephine's from Food Inspiration on Vimeo.

Old fashioned

Food Inspiration Cocktail List: Old Fashioned from Food Inspiration on Vimeo.

Jigger's

Food Inspiration Cocktail List: Jigger's from Food Inspiration on Vimeo.