Lift mee met de hype en serveer in de maand movember je gerechten in de vorm van een snor.

Het is weer november, oftewel movember. De scheermesjes gaan bij duizenden Belgische mannen voor één maand in de kast. In de maand movember laten mannen over de hele wereld hun snor groeien om geld in te zamelen voor onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker.

In ons land gingen mannen onder het scheermes in de luchthaven van Brussel, waar Barbier den Dries een hele dag lang mannen gratis scheerde. Wasbar en Lockwood Antwerpen nodigden iedereen uit voor een DIY shave down on samen, onder vrienden Movember te starten. In Nederland serveert Het restaurant Kom Eten uit Hoogmade de gehele maand november gerechten in de vorm van een snor. Gasten met een snor krijgen ook tien procent korting op de rekening. Uiteindelijk doneert het bedrijf vijf procent van hun omzet van november aan het goede doel.