It s a wrap! De 5de editie #fidays is een feit. Check de terugblik hier en geniet na, dan doen wij dat ook. Bedankt!

Stap uit je comfortzone en maak kennis met Het Nieuwe Nu. Want zoals het was, wordt het niet meer. Of zoals Ronald van den Hoff het zei: ‘Het is een orkaan aan innovatie. Het enige dat je kunt doen is de zeilen bijzetten.’

De Vlaamse auteur Jef Staes gaf ons stof tot nadenken, over schapen en rode apen. ‘Wees geen kuddedier’ was zijn dringende boodschap. ‘Durf te innoveren en maak van het consensusmodel een respectvol conflictmodel.’ Wat een inspirerende spreker!

De vijfde editie van de Food Inspiration Days draaide om innovatie in techniek, zoals 3D-printing.

Over het nieuwe eten, bijvoorbeeld algen en een krokantje van koeienuiers.

Maar ook over de nieuwkomers in de food industrie, over delen en samenwerken. Want ‘delen is het nieuwe hebben’ volgens Marieke Hart van thuisafgehaald.nl.

Nieuws
In Het Nieuwe Nu moeten we inventief zijn, uit onze comfortzone stappen en werken met nieuwe producten. Zo werd er tijdens de Days een algenmaal geserveerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Lokale media, maar ook radio 1 en 3fm besteedden er aandacht aan en zo werd Food Inspiration weer even landelijk nieuws. 

Maar ons eigen Willimpie mag natuurlijk ook niet ontbreken in Het Nieuwe Nu.

— Moniek de Jongh (@Moodejo) October 21, 2013

Bekijk de video voor meer beeld:

Food Inspiration Day 21 oktober 2013 from Food Inspiration on Vimeo.