Het is bijna tijd voor The true brew of London, Londen’s eerste crowsourced bier. Over het nieuwe verbouwen gesproken...

 

Afgelopen maart heeft de Londense brouwerij Meantime verspreid over heel Londen hopplanten gepland. Met dank aan de lange en hete zomer van dit jaar, is de hop voorspoedig gegroeid en heeft Meantime een flinke oogst hop uit het centrum van Londen verzameld en terug naar hun eigen brouwerij in Greenwich gebracht. De planten hebben de smaak van Londen in zich opgenomen en deze hop zal gebruikt worden om een crowd sourced bier van te maken.

All over the place
Locaties als het Natural History Museum, Regent’s Park en verschillende pubs en bars zijn verantwoordelijk geweest voor de groei van de plant. In november zullen de inwoners van Londen voor het eerst het glas kunnen heffen op hun eigen bier, en op Londen.

Bekijk de video om meer te weten te komen over de True brew of London.