Ontdek A Delicious Life, een boek over de huidige beweging van 'new food' en de menser erachter.

‘A delicious life’ demonstreert de huidige beweging van ‘new food’ en de mensen erachter. Het boek neemt ons mee naar de werkplekken en de geest van baanbrekende foodies die koken, bakken en brouwen. Ze herontdekken lang vergeten ingrediënten, ontwikkelen nieuwe ‘cutting-edge’ recepten en creëren buitengewone ervaringen rond voedsel.

‘A delicious life’ onthult de persoonlijkheden en passies die de huidige evolutie van eten, en drinken aanwakkeren. Het boek bevat een breed spectrum van ‘food entrepreneurs’ en hun opvallende locaties waar ze koken, eten en winkelen, evenals een selectie van hun keukengerei, hun producten en verrassende gebeurtenissen. Het geeft de lezer bronnen en inspiratie om zelf een ​​deel van deze beweging te worden.

Bestel dit boek hier: