Wilt u ook 31 augustus en 1 september genieten van de wereldkeuken in een ontspannen sfeer, op het nieuwe terras en in het café van restaurant Vooruit?

De Gentse kookstudio Eetavontuur en het restaurant Vooruit slaan de handen ineen voor het Street Food Bazaar: een weekend gevuld met lekkernijen, workshops en muziek. Door de volkse keuken van weleer te combineren met de culinaire trends van vandaag wil restaurant Vooruit haar 100-jarige bestaan op gepaste manier vieren.

Het programma bestaat onder andere uit yogalessen, een cursus over sushi voor kinderen, een lezing over Streetfood door Tom Vandenberghe, een CubeCola-workshop en de muziek wordt verzorgd door One Man Party.

Wilt u dit niet missen? Dan kunt u zich voor een klein bedrag inschrijven voor de zaterdag of zondag van het Street Food Bazaar. De activiteiten zijn gratis, alleen dient u zich voor enkele activiteiten vooraf in te schrijven.