Wat is uw droombestemming?

Het is bijna tijd voor de zomer en dus ook voor vakantie! Nog even en dan mogen we onze koffers pakken. Wordt het de camping in Frankrijk waar u zich goed doet aan vin rouge et fromage? Gaat u backpacken door India om te genieten van de heerlijkste curry‘s? Of huurt u een huisje in Toscane om elke dag te genieten van salade carprese, pasta alle vongole en gnocchi?

Wij zijn benieuwd naar jullie droombestemmingen. Waar zou u nog altijd heen willen? Voor welk restaurant zou u zo een paar honderd kilometer willen omrijden of zelfs het vliegtuig voor willen pakken? Welke cuisine zou u nog altijd willen proeven? Welk land staat bovenaan uw verlanglijst? Kortom: wat is de ultieme food destination?

Mail uw tip naar redactie@foodinspiration.be En wie weet ziet u deze terug in het volgende magazine!

Geen inspiratie? Kijk dan even op het Twitteraccount van @Earth_Pics