Food Inspiration zoekt proevers voor het speciale 4D magazine! Doet u mee?

U leest het goed. We gaan iets nieuws doen! De volgende editie wordt er een die u nog niet eerder heeft gezien. Food Inspiration presenteert een magazine in 4D: voel het, proef het, bekijk het en beleef het.

In samenwerking Koppert Cress brengen we een 4D-tasting video. U wordt niet alleen 3D rondgeleid in de kassen om te zien hoe de plantjes groeien, u kunt ze ook proeven! Food Inspiration geeft 500 tastingpakketten weg mét 3D bril. Wilt u meedoen met deze wereldprimeur? Schrijf u dan hier in om gratis een pakketje te ontvangen. Wees er snel bij want op = op.
 
Woensdag 5 juni om 12 uur gaat het 4D magazine online! Vanaf dat moment kun je voelen, proeven, kijken en beleven! Stuurt u ons een foto of video van de proeverij?
 

Food Inspiration in 4D from Food Inspiration on Vimeo.