Hoe twee cool concepts van elkaar profiteren...

‘No americano, no sugar & no milk in your filter’. Bij Kontakt coffee nemen ze hun koffie zeer serieus. Je proeft er van de beste bonen die de fijnste branding hebben ondergaan. Kies voor een traditionele slow koffie, cascara - een thee gezet van de huid van de koffiebes - of een Rocket cold brew van de tap. Het interieur is clean en basic.

Food aan de overkant

Na je bestelling krijg je een buzzertje mee die je terug naar de bar alarmeert als je koffie klaar is. Kun je in de tussentijd je ontbijt of brunch bestellen aan de overkant bij Szimply Food, want bij Kontakt serveren ze geen eten. Szimply is het ontbijtconcept van dezelfde eigenaars. Samen sterk, slim gevonden.    

Instagram-ontbijtjes

Bij Szimply Food wordt gastronomisch nagedacht over ontbijtgerechtjes. De borden en bowls zijn ware Instagram-plaatjes. Ze zijn met zorg en creativiteit gemaakt. Denk aan een item als ‘Eat the rainbow’, met in hibiscus gepocheerde peertjes, matcha panna cotta, vanille cottage cream en crumble van hazelnoten.

Wil je wifi?

Het interieur is eenvoudig maar warm. Snelle bediening. Er is gratis wifi, maar denk wel twee keer na voordat je het password vraagt aan de bediening. Kom op tijd, want deze all day breakfast & brunch hotspot loopt snel vol. Bij Szimply Food kun je geen koffie krijgen. Die haal je bij de overkant, bij Kontakt…