De stad van de liefde (voor food)...

Afgelopen maanden bezocht Food Inspiration tientallen concepten in Parijs. Of het nu om klassiek Frans of hip internationaal gaat, de kwaliteit staat boven alles. Check deze drie cool concepts en open het magazine voor nog eens zeven parels uit Parijs.

 

Biglove Caffè

Midden in de levendige wijk Marais, bij de Rue de Bretagne vind je BigLove Caffé. Dit restaurant is van dezelfde horecagroep (Big Mamma) als La Felicità (zie elders in dit magazine). Te herkennen aan de rij voor de deur. Het is een passieproject, waarbij koffie op Italiaanse wijze wordt geroosterd. Aanraders zijn de pain perdu met mascarpone en verse frambozen, de glutenvrije pizza’s of de buffelmelkricotta-pannenkoeken.

30 Rue Debelleyme
www.bigmammagroup.com

 

BEKIJK MEER CONCEPTEN IN HET ONLINE MAGAZINE

 

Miss Kô

Spraakmakend ingericht. Je kijkt je ogen uit. Either you love it or you hate it. Een echt powerhouse qua horeca, veel visueel geweld in het interieur en aan tafel. Denk aan gerechten als sushi, bao-buns en diverse ceviches. Voor een continue stroom van (smaak)sensaties zit je hier goed. Voor een feestje ook. Vanaf 22.00 uur begint de DJ te draaien.

49-51 Avenue George
www.miss-ko.com

 

CHECK OOK ONZE ONLINE CITY GUIDE

 

Homer Lobster

Groots aangekondigd als prijswinnende formule met lobster rolls. In de klassieker wordt kreeft grof gehakt, gemengd met huisgemaakte citroen mayonaise, op een warme beboterde brioche gedaan en bedekt met verse bieslook. Maar er is meer dan alleen ‘broodje kreeft’ in het aanbod. Je kan deze gerechten aanvullen met smakelijke extra’s. Alles bij elkaar levert dat een uitstekende gemiddelde ticketprijs van rond de 20 euro.

21 rue Rambuteau
www.homerlobster.com

 

BEKIJK NOG EENS 7 CONCEPTEN IN HET ONLINE MAGAZINE