Fucking perfect met @sergioherman

Aan de vertrouwde zijde van zijn vader wist hij dag in dag uit Vlamingen te verwennen doormiddel van mosselen samen met frites en mosterdsaus. Met behulp van zijn moeder nam hij uiteindelijk de moeilijke beslissing om de mosselen achter zich te laten en een nieuwe weg in te slaan. Wat een gouden beslissing bleek, een succesverhaal volgde.

Oud Sluis mocht uiteindelijk drie sterren ontvangen, bevond zich in de top 50 van de wereldrestaurants en haalde 20 van de 20 punten in de Gault Millau. 25 jaar na opening nam Sergio een gewaagde beslissing: Oud Sluis sloot haar deuren, want verder groeien was het doel. En dat deed hij: met The Jane**in Antwerpen en Pure C* in Cadzand bewees Sergio dat hij opnieuw de juist keuze had gemaakt. 

Pay attention to your concept 

Wederom is er een nieuwe zaak in het verschiet en is hij in razend tempo zijn nieuwe concept aan het opzetten: Frites Atelier Amsterdam. Voor Frites Atelier Amsterdam kiest hij enkel voor de beste locaties. Echt verwonderlijk is dat niet, want Sergio staat inmiddels tot ver buiten de grenzen bekend om zijn eindeloze drive, passie en perfectionisme. 

Meer informatie? Check de website