Ben je aan het pionieren in de wereld van food & hospitality, maar zit je soms vast? Durf dan om hulp te vragen!

Bezorg ons voor 1 december 2015 een korte video over jouw kwestie, vraag of wens. De verzoeken die het meest in het oog springen komen in de Pioneer-editie. Wie weet pikt iemand je hulpkreet op en kun je binnenkort lekker verder met pionieren!

Stuur je video (via WeTransfer) naar redactie@foodinspirationmagazine.be

Op je bek durven gaan 

Pioniers vormen de voorhoede. Ze vertegenwoordigen een grote variëteit aan disciplines en posities in de samenleving, maar delen één gemeenschappelijke overeenkomst: ze hebben lef. Behalve durf beschikken ze over een dot creativiteit en zijn pioniers niet bang om op hun bek te gaan.100% zekerheid heb je nooit, bij 60% zekerheid is het gaan. Wachten op 100% zekerheid betekent dat iemand anders het al vóór jou heeft gedaan. Pionieren is een kwestie van snelheid.
 
In Silicon Valley gaat zelfs op: 'Hoe sneller je faalt, hoe sneller je leert'.