Een bierglas dat zorgt voor een hoop gespreksstof? Het bestaat echt! Maak kennis met #theofflineglass @fischerfriends

Wat is er vervelender dan een gesprekspartner die in het café enkel oog heeft voor zijn/haar mobiele telefoon?

Social addict ongeschikt

Omdat de mensen achter reclamebureau Fischer & Friends uit São Paulo dat alleen maar konden beamen, ontwierpen zij voor Bar Jorge een bierglas dat afrekent met doorgewinterde social addicts: ‘The offline glass’. 

Gesprekstof in overvloed

Het glas lijkt in eerste oogopslag een bierglas uit duizenden. Maar wie goed kijkt ontdekt een inkeping in de voet van het glas, waardoor het alleen rechtop blijft staan als hij rust op een mobiele telefoon. Wat overblijft is een hele hoop gespreksstof. 

 Er zijn nog veel meer leuke concepten over Reconnect! Meer lezen?