Voor jonge foodserviceprofs die een sprint willen maken met hun carrière start dit voorjaar de Foodservice Talent Academy.

Tijdens de Food Inspiration Talent Day nodigden we de afgelopen vier jaar studenten, young professionals en mensen uit het bedrijfsleven uit om elkaar te ontmoeten. Sinds dit jaar is er een nieuw opleidingsprogramma voor talenten: de Foodservice Talent Academy.

Verder verdiepen

Susan Koenders is de leading lady van de Academy: ‘De talenten die we begeleiden en opleiden zijn tussen de 26 en 34 jaar, hebben enkele jaren werkervaring en willen zich verder verdiepen in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Speerpunten van de Academy zijn persoonlijke groei, het opbouwen van een sterk netwerk en verdieping van kennis en inzicht in de foodservice-industrie.’

Ideeën en innovaties

De Academy bestaat uit een uniek programma van vijftien maanden. Susan: ‘We starten op 19 mei 2015 met de eerste twintig talenten en in het najaar van 2015 met een tweede lichting. We gaan bedrijven bezoeken, op trendtour en helpen om ideeën en innovaties om te zetten in concrete plannen voor je organisatie. Daarnaast krijg je een mentor uit het werkveld waar je door gecoacht wordt.’

Herken jij je in dit profiel of ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen? Of wil je meer informatie?