Trek je schoenen uit, sluit je ogen en relax in Honoloeloe, Vlaanderen

Onlangs is een nieuwe bier- en lunchbar geopend in Mechelen, Vlaanderen. Met de naam ‘Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe’ belooft het zeker een verrassende hotspot te worden.

Veelzijdig aanbod

Er wordt een compacte lunch geserveerd, volledig bestaande uit kwaliteitsingrediënten zoals homemade pastrami. Ook worden hier allerlei zoetigheden van het Antwerpse BAKED aangeboden, waar een dampende kop OR espresso bij gedronken kan worden. ’s Avonds worden er internationale artisanale bieren van onder andere Gypsy Brewery To Øl uit Denemarken geserveerd. Hier kun je ook terecht voor gezelligheid, goede muziek en wat lekkers.

Shop-in-shop

In de zaak ligt een tapijt dat bezoekers uitnodigt hun schoenen uit te trekken. Studio Atelier Belge is verantwoordelijk voor verschillende interieurelementen, welke te koop zijn in de webshop. Er is een minishop-in-shop waarin ook speciaalbieren verkocht worden, zodat je Honoloeloe niet met lege handen hoeft te verlaten.

Als ik mijn ogen toedoe ben ik in Honoloeloe is een totaalconcept dat niet alleen gebruik maakt van blurring tussen sectoren, maar ook horecasegmenten onderling.