We are not just selling pork chops, we are feeding people quality food. Kijk mee bij de @FattedCalf in San Francisco.

Food Inspiration Magazine was op bezoek bij slagerij the Fatted Calf in San Francisco. We waren onder de indruk van wat er gebeurde: tijdens hun happy hour kregen we een cursus uitbenen terwijl we genoten van een heerlijke Californische wijn. 'The meat is the message'. 

Fatted Calf

Eigenaren Toponia Miller and Taylor Boetticher zijn in 2003 met slagerij the Fatted Calf begonnen. Onmiddellijk was duidelijk dat ze volgens bepaalde kwaliteitsregels wilden werken. Ze gebruiken alleen vlees afkomstig van op grasland gehouden dieren, van kleine boerderijen. Met hun aandacht voor het product, hopen ze het roer om te gooien van het Amerikaanse voedselsysteem. ‘We are not just selling pork chops, we are feeding people quality food that is better for them, the environment, and small business.’

Bekijk hier de video en lees meer over het beenhouwen en andere reinventing tradition trends.

The Fatted Calf from Food Inspiration on Vimeo.