Reinventing traditions in Barcelona: lokale trots en micro-brouwerij Moritz. #concepttowatch #Trendreport2015

Barcelona; een van de all time favorite destinations voor food lovers. Vanwege de vernieuwende concepten, de authentieke markthallen en de aanstekelijke liefde voor eten en drinken van de locals.

Fabrica Moritz

Barca’s lokale bier Moritz heeft een conceptstore in Barcelona die echt een bezoekje waard is. Deze retail-locatie laat je op een ludieke manier weten waar in de wereld het bier gemaakt wordt, de bakkerij is een must see en het mooie, historische gebouw waar de concept store gevestigd is, verdient enige uitleg. Het is mogelijk een tour te doen, onder leiding van een gids. Maar je kunt ook zelfstandig je weg vinden, bijvoorbeeld naar de bar. Om vervolgens zelf te ervaren waar het in deze winkel om draait. Je zou namelijk bijna vergeten waar het echt om gaat; Moritz, de lokale trots van Barcelona.