De rekening betaalt met de afwassen. #MirRestaurant

Van 16 tot 18 oktober kan je in het tijdelijke Mir Restaurant de rekening betalen door de afwas te doen. Het merk van afwasmiddel Mir stel je voor om in een pop-up restaurant in midden van Parijs gratis te eten. Bij de betaling van de rekening word je uitnodigd om achter de schermen te gaan en de vaat te doen.

Nooit vertoond formule

Voor deze ongewone ervaring het is de restaurant La Bastide d’Opio die zijn locatie heeft  verleend. De plek werd volledig  verbouwd voor 3 dagen. Om een gezellige sfeer te houden en deze nooit vertoond formule voorwaarts te zetten, werden de afwasbakken als centraal element in de zaak geplaatst.
Een originele concept dat een huiselijk karakter aan je diner brengt. De hoeveelheid afwas is berekend op basis van wat je heb gegeten. Een stuk chocoladecake bijvoorbeeldn kost vier borden.