Kamers als individuele kunstwerken. Een blik bij @hotelnothotel.

Amsterdams hotel aanbod is net een beetje interessanter geworden dankzij nieuwkomer Hotel not Hotel. Door de hotel conventies met beklede gangen en rijen identieke kamers te negeren, hebben de drie jonge lokale oprichters in samenwerking met Collaboration O uit Eindhoven unieke kamers gecreëerd, waarvan elkeen door individuele kunstenaars werd bedacht.

Bij Hotel NOT Hotel zijn de kamers niet zomaar kamers, maar een kunstwerk op zich met een eigen verhaal en identiteit. Gebouwd als vrijstaande concepten binnen een indrukwekkende binnenruimte met hoge plafonds en grote bogen, vind je kamers ingericht als een voormalige tram of een Spaanse villa.  Andere kamers zijn verborgen achter een volledig gevulde boekenkast. De grote gemeenschappelijke ruimtes en aangrenzende café - ook volledig ontworpen door Collaboration O – zijn enorm populair, zowel bij de lokale bevolking als bij de gasten. Dit hotel is niet zomaar een hotel waar je de hele dag in uw kamer verblijft. Neen, het nodigt je uit om vanuit je kamer deel te maken van de community die er eet, drinkt, werkt… en slaapt.

Ontmoet de ondernemers en bewondert die kamers in onze magazine.