The place to beer! Treed toe tot Fabrica @MoritzBarcelona; een pretpark voor volwassenen.

La cervesa de Barcelona. Barca’s lokale bier Moritz heeft een concept store in Barcelona die een bezoekje waard is, en niet alleen omdat je dorstig bent.

Concept store
Deze retaillocatie laat je op een ludieke manier weten waar in de wereld het bier gemaakt wordt, de bakkerij is een must see en het mooie, historische gebouw waar de concept store gevestigd is, verdient enige uitleg. Het is mogelijk een tour te doen, onder leiding van een gids. Maar je kunt ook zelfstandig je weg vinden, bijvoorbeeld naar de bar. Om vervolgens zelf te ervaren waar het in deze winkel om draait. Je zou namelijk bijna vergeten waar het echt om gaat; Moritz, de lokale trots van Barcelona.

4x W
Wie: Fàbrica Moritz
Wat: Cava- en sandwichbar
Waar: Carreer de la Reina Christina, 7
Website: www.canpaixano.com