Take a trip to Shoreditch; een upcoming wijk aan de oostkant van Londen. Hier vind je bijzondere foodconcepten!

De Londense wijk Shoreditch ligt ten opzicht van de bekendere wijken Soho en Covent Garden een beetje uit te stad. Deze wijk is echter erg in opkomst, je vindt er bijzondere food- en retailconcepten. Dus niet meer twijfelen; neem de tube naar Shoredich.

To eat
Voor lunch of dinner kun je terecht bij Andina, het zusje van het populaire Ceviche. Het restaurant serveert gezonde gerechten, geïnspireerd op de Peruaanse keuken. Ga ook naar Boxpark Shoreditch, een pop-up mall gebouwd in zeecontainers met winkels, bars en restaurants. Sla Tramshed niet over, het is één van de coolste restaurants die we in Londen zijn tegengekomen. Tramshed is gelegen in een oud gebouw waarin vroeger energie werd opgewekt voor de trambaan. Het beroemde gebouw is ontworpen door Vincent Harris. Het menu is simpel; vlees of kip, beide bereid aan tafel. 

To drink
Zin om de dag af te sluiten met een biertje? Ga dan naar de Strongroom Bar. Hier wordt Pilsener Urquel geserveerd. Het bier wordt in vaten gedaan voordat het gepasteuriseerd wordt. Dit geeft het zijn bijzondere smaak.

-----
De Cityguides van Shoot my Food brengen de wereld van eten, drinken en slapen letterlijk tot aan je voeten. De expertise, internationale netwerk en jarenlange ervaring in trendwatching van Shoot my Food maken van deze Cityguide een absolute 'must have'. Bestel hem hier!
-----