Topbieren, cocktails, mooie gerechten en jazzmuziek in het pop-uprestaurant van @Josephinesresto.

Pop-ups in Antwerpen schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook Josephine’s, het bekende restaurant in Antwerpen Zuid, opende afgelopen week een tijdelijk restaurant. Tot eind augustus is Josephine’s Summer Bar & Restaurant te vinden in het tijdelijke urban park van Brouwerij De Koninck aan de Boomgaardstraat 17. 

Pop-uprestaurant
In het pop-uprestaurant kan in de zomermaanden – in de schaduw van de brouwerij – genoten worden van bieren, cocktails, mooie gerechten van onder andere de Big Green Egg en jazzmuziek.

Urban park
Het urban park is een initiatief van Brouwerij de Koninck die de inwoners en toeristen van Antwerpen kennis wil laten maken met de biercultuur van de stad door een creatieve, dynamische hub te creëren rondom de brouwerij. Het park wordt gebouwd in een grote open stapelplaats aan de brouwerij en gemaakt van duizenden paletten en tweedehands materiaal.

Alle belangrijke informatie op een rij:
Wat: Josephine’s Summer Bar & Restaurant
Datum: 5 juni tot eind augustus 2014
Locatie: Boomgaardstraat 17, Antwerpen
Website: www.facebook.com/summerjosephines