Thanks for well behaving! In Canada geeft een restaurant korting aan ouders van wie de kinderen braaf zijn.

Op Moederdag had een klein gezin een leuke verrassing na hun etentje in de Japanse Bistro Carino in Calgary. Op de rekening vonden de ouders een nogal vreemde post die hen 5 dollar korting gaf. De reden? Hun dochter van één jaar, die zich goed had gedragen.

Well behaved kids
Toshi Karino, de eigenaar, schrijft dan ‘well behaved kids’ op de nota. Deze korting past hij al een jaar toe omdat hij zijn klanten in alle rust wil laten eten… ondanks de kinderen. De ouders hebben de foto onmiddellijk geplaatst op Reddit om dit grappige verhaal te delen.

Een leuk marketing idee om over het restaurant te laten praten, omdat de informatie op grote schaal werd gemeld op sociale netwerken en in de Noord-Amerikaanse media