Alle maaltijden in het Google Restaurant zijn gratis en van topkwaliteit! Lees hier hoe het in z’n werk gaat.

Bij Google zijn alle maaltijden zowel ontbijt, lunch als diner free of charge verkrijgbaar. Ook voor de familieleden van de Googlers. Hiermee onderscheidt Google zich van de vele bedrijfsculturen van deze tijd. Zoals Michiel Bakker, director Global Food Services bij Google, het zegt: ‘Wij zien voeding voor onze medewerkers niet als kostenpost. It supports them in being the best.’

Topchefs
Het hoofdcafé van de Google Campus is vernoemd naar de eerste chef-kok Charlie Ayers. Hij was degene die de gezonde manier van eten binnen bedrijven introduceerde. Huidig leidinggevend chef-kok Scott Giambastiani stimuleert andere chef-koks meer lokale producten te gebruiken om het eten binnen Google nog eerlijker en milieuvriendelijk te maken.

Wil je meer lezen over het Google Restaurant? Lees dan het artikel in ons magazine en bekijk de video.