The Fat Duck van @Heston_Live sluit tijdelijk haar deuren en vestigt zich 6 maanden in het @crownmelbourne Australië

Heston Blumenthal’s The Fat Duck spreidt haar culinaire vleugels. Het driesterrenrestaurant sluit haar deuren in het Britse Berskhire om zich voor zes maanden te vestigen het Crown Melbourne Resort in Australië. Dit maakte de Londense chef een aantal uren geleden bekend tijdens een persconferentie in de lobby van het Crown Towers Hotel in Melbourne, Australië. ‘It’s the furthest migration a duck of any kind, let alone a fat duck, has made’, aldus Blumenthal.

The great migration
Niet alleen The Fat Duck, maar het gehele personeel en zelfs een aantal interieurstukken van het legendarische restaurant steken de oceaan over. Als het aan Heston ligt, opent het tijdelijke restaurant in februari 2015. Na zes maanden zal The Fat Duck, samen met Heston en zijn personeel, terugkeren naar Engeland en het Crown Melbourne Resort een permanente vestiging van Dinner by Heston Blumenthal openen.