Voor exotische rum cocktails moet je bij Appleton Tiki Bar zijn: de allereerste pop-up tiki bar van België.

Belgisch eerste pop-up tiki bar opende op 1 maart haar tijdelijke deuren in Antwerpen. Appleton Tiki Bar is te vinden op het Zuid. Binnen word je verwelkomd door palmbomen, papegaaien en totems. Typische cocktail beats mengen zich met de geluiden van de cocktailshakers.

Tiki Bar
De initiatiefnemers van Appleton Tiki Bar zijn Serge Buss (Antwerpse horecaondernemer en eigenaar van ‘Bar Bounce’) en Marc Mathieux (mixologist). Samen vormen ze een creatief duo. De cocktails zijn kleurrijk versierd met bloemen en de basisingrediënten zijn rum en tropisch fruit. Ze bieden twintig verschillende cocktails aan op basis van de Jamaicaanse rum die allemaal rond de prijs van 12 euro liggen.

Wil jij wegzakken met een Pearl Diver in de hand, zoals in The Great Gatsby? Hier dan nog even alle informatie op een rijtje:
Wanneer? 1 maart t/m 30 april, woensdag t/m zaterdag van 18.00 tot 02.00 uur
Waar? Gillisplaats 3, Antwerpen

Gather your friends and hurry up, want de tiki bar is nog maar één maand open.