In Mijn Pop-uprestaurant coacht @SergioHerman vijf koppels in hun strijd om het beste pop-up concept #vtmpopup

Oud Sluis was voor Sergio een allesverslindende liefde, maar in 2013 besloot hij te stoppen op het hoogtepunt. ‘Een hoger niveau dan dit kan ik met Oud Sluis niet bereiken.’ Dit jaar gaat hij een nieuw avontuur aan als coach en jurylid in het tv-programma ‘Mijn Pop-up Restaurant’.

Mijn Pop-uprestaurant
Het openen van een tijdelijke culinaire hotspot is een trend die zich nog steeds ontwikkelt en ongekende vormen aanneemt. In 'Mijn Pop-up Restaurant’ krijgen vijf koppels - veelal chefs en horecaondernemers - de kans een tijdelijk concept in een uniek kader op poten te zetten waarbij ze uitgedaagd worden te experimenteren met food en hun creativiteit. Sergio Herman zal de duo’s hierbij coachen en het uiteindelijke winnende koppel gaat naar huis met 100.000 euro op zak. 

Mijn Pop-up Restaurant is vanaf dinsdag 4 maart iedere dinsdag en donderdag te zien om 20:35 bij VTM.