Mensen samenbrengen en iets leren over food & farming. Dat is wat Cindy en Doug @healdsburgSHED voor ogen hadden

In het meest stadse deel van Healdsburg Californië staat The Shed: een imposante schuur waar boerenbedrijven, kennis van het platteland en retail elkaars paden kruisen. Een oord creëren waar mensen samen kunnen komen in een inspirerende omgeving om ze vervolgens warm te maken voor food & farming is wat lokale bewoners Cindy Daniel en Doug Lipton voor ogen hadden in 2009. 

The Shed
Oprichters Cindy en Doug brachten op hun eigen manier de wijsheden van de vrije natuur naar de stad en verwezenlijkte zo een plek waar boerenbedrijven hun waren kunnen tentoonstellen. In The Shed koken ze met het seizoen en eigen producten van het boerenbedrijf dat ze zelf runnen in de buurt van The Shed. Daarnaast werken ze veel samen met andere lokale bedrijven in de buurt, zoals met grower and purveyor Mix Garden, Bernier Farms en The Flying Goat, de koffiezaak tegenover the Shed.

Thuisboeren
Cindy en Doug hebben een missie om te inspireren, informeren en gasten te betrekken bij alles dat zich schuil houdt achter de schermen van de wereld van retail. In The Shed kun je workshops volgen over tuinieren, landbouw, duurzaam leven en oude ambachten. Hier wordt je van consument grootgebracht tot thuisboer, een gegeven dat alle aspecten van The Shed samenbrengt. 

Fermentatiebar
Een handgemaakte molen in The Shed voorziet de keuken van eigen bloem die gebruikt worden voor pizzadegen en crackers in het cafe of pastries bij de koffiebar. Ook heeft The Shed een Fermentatiebar waar onder andere bieren, wijnen, kamboecha of par example ‘fruit soda’s’ geserveerd worden, gemaakt met azijn van eigen boerderij.

Wil je meer te weten komen over The Shed? Lees dan nu het hele artikel in onze Happy Vision Editie en bekijk de video:

The Shed:

The Shed from Food Inspiration on Vimeo.