Ook high-end broodconcept #PistoletOriginal is present op #Vision2014. Kom jij ook? Er zijn nog toegangskaarten!

Het zou misschien een beetje onbeleefd zijn om dit concept een broodjeszaak te noemen, want tegen een échte pistolet zeg je niet zomaar ‘broodje’. Broodconcept Pistolet Original in Brussel is namelijk het high-end pistolet concept van Valérie Lepla, aan de Zavel in Brussel. Ze heeft als doel lokale, Belgische ambachten onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Tijdens Vision 2014 op 27 januari is dit concept - met pistolets die gemaakt worden volgens een recept van bakker Yves Guns - één van de New Balls die tijdens Vision in de kijker wordt gezet.

Pistolet Original
In België weet iedereen wat een pistolet is. Een prachtig luchtig broodje, gesplitst in het midden met een heerlijk zachte kruim en knapperige korst. Voor zowel de oude als de jongere generaties is het vandaag een essentieel element van het culinair erfgoed van ons land. Iedereen noemt het steevast ‘un pistolet’ of ‘nen’ pistolet. Het is op en top Belgisch en dat zal het blijven.

Vision
Er zijn nog een aantal toegangskaarten beschikbaar voor Vision 2014 op 27 januari, bestel ze hier.
 Alvast behoefte aan een voorproefje, een tipje van de sluier? Bekijk hier dan de trailer voor Vision 2014!

Vision 2014 trailer

Vision 2014 Trailer from Food Inspiration on Vimeo.