Gaat @WASBAR overseas? Het blijft nog even gissen, maar misschien dat we het te weten komen tijdens #Vision2014!

Een voorproefje, een eerste indruk, een tipje van de sluier. Tijdens Vision 2014 zullen een aantal vernieuwende concepten in de kijker worden gezet. Vandaag kijken we alvast in onze glazen bol en vertellen we jullie iets over WASBAR

WASBAR
Wasserettes en stomerijen waar je lost kunt gaan met een koffie of een simpel wit broodje zijn niet ongekend, zeker niet in Amerika. Maar WASBAR maakt er een heuse beleving van. Weg met TL-verlichting en een statisch badkamertegeltjes interieur. In WASBAR spreek je gezellig af met je vrienden, bij een lekkere koffie of aperitief. Bedenkers Dries en Yuri bekijken momenteel de plannen om WASBAR verder uit te breiden naar binnen- en buitenland.

Vision 2014
Tijdens Vision 2014 - in Hal 26 in Gent - zullen een aantal vernieuwende concepten uit- en toegelicht worden. Bevlogen entrepreneurs hebben een aantal 'New Balls' in het spel gebracht en hopen op succes. Het concept WASBAR zal tijdens Vision 2013 ook gespreksonderwerp zijn!

Er zijn nog een aantal toegangskaarten beschikbaar voor Vision 2014 op 27 januari, bestel ze hier.

Bekijk alvast de trailer: