Van slaapkamerbranderij naar koffiebarretje in Antwerpen. Cordon Coffee van Koen Bleuze weer even in de kijker!

Gedreven en ondernemende individuen die een poging wagen het onmogelijke mogelijk te maken en daar vervolgens - tegen alle verwachtingen in - in slagen. Deze stervelingen noemen wij hemelbestormers. Eerder dit jaar schreven we al over dit kaliber ondernemers die de wereld van foodservice veranderen. Vandaag blikken we terug en kijken we naar de ontwikkelingen! 

Cordon Coffee
Hemelbestormers durven te geloven in hun dromen. Waarom? Omdat het kan! Zo ook Koen Bleuzé die ons destijds biologeerde met een eigen koffiebranderij op zijn slaapkamer! Sinds juli 2013 heeft Cordon Coffee echter een plekje bemachtigd in Palanca, een gezellig barretje Antwerpen.

Benieuwd naar het hele artikel en het verhaal van Koen Bleuzé? Het volledige item vind je in onze 'Omdat Het Kan' editie.