Leer het van de Koffiemeesters op de Horeca Expo, bij de Belgian Coffee Taste.

Het Koninklijk Verbond van Koffiebranders behartigt de gemeenschappelijke belangen van Belgische koffie- en theebedrijven. Voor het eerst bundelen de 66 aangesloten koffiebranders hun krachten en bouwen ze een koffiestand op Horeca Expo in Gent. Bij de Belgian Coffee Taste stand laten ze je kennismaken met het product koffie in al haar facetten.

De variatie aan koffie is oneindig, maar voor deze eerste deelname staat de stand volledig in het teken van Brazilië. In het teken van Braziliaanse koffie en natuurlijk in het teken van het land, want Brazilië is momenteel het grootste koffieproductieland ter wereld. Ontmoet ook de Braziliaanse vertegenwoordigers van de vereniging van specialty coffee. Om koffie kritisch te leren proeven en beoordelen, zullen er doorlopend presentaties worden gehouden bij Belgian Coffee Taste en kun je zelf deelnemen aan proefsessies.

Lees meer over de Horeca Expo in ons preview magazine.